2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Lengyelország leállítja a fegyverek küldését Ukrajnának

Mateusz Morawiecki a Polstat lengyel televízióban kijelentette: az Ukrajnának való fegyverküldés helyett, modernebb fegyverekkel látják el Lengyelországot.

  • Lengyelország leállítja a fegyverek küldését Ukrajnának

A lépésre a két nemzet közötti feszültségek miatt került sor. Lengyelország ugyanis más országok mellett egyoldalúan meghosszabbította az ukrán gabonafélék behozatali tilalmát, amiért Ukrajna beperelte az érintett országokat.

Később Kijev azzal fenyegette meg Varsót, hogy kitiltja piacairól a lengyel gyümölcsöket és zöldségeket. A háború kitörése óta Lengyelország Kijev főbb fegyverszállítói közé tartozott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!