2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Legalább két civil szervezet is érintett lehet a brüsszeli korrupciós botrányban

Ahogy arra már korábban többen is figyelmeztettek, csak a jéghegy csúcs látszik még a brüsszeli korrupciós botrányból. Kiderült, nem csak politikusok, de civil szervezetek is érintettek lehetnek.

  • Legalább két civil szervezet is érintett lehet a brüsszeli korrupciós botrányban

600 ezer euró készpénzt találtak a hatóságok a lakásán, az európaiak érdekeivel szembemenő álláspontokat képviselt, külföldről fogadott el ajándékokat - ilyen és ehhez hasonló hírektől volt hangos az európai közélet Eva Kailivel kapcsoltban.

A jelenleg is börtönben ülő politikus elleni vádak: korrupció, pénzmosás és bűnszervezetben való részvétel. Az Európai Parlament volt alelnöke annak ellenére, hogy egyre több információ támasztja alá érintettségét az Európai Unió legnagyobb botrányában, nem adja vissza képviselői mandátumát.

A görög politikus folytatnia akarja politikai karrierjét.

Pier Antonio Panzeri, a bűnszervezet feltételezett irányítója vádalkuja értelmében akár másfél évvel is megúszhatja büntetését. Hiába családtagjai is érintettek, ők már szabad lábon védekezhetnek.

De ezek csak a kulcsszereplői az Európai Unió legnagyobb korrupciós botrányának. Napról napra derülnek ki újabb és újabb lehetséges érintettek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nőnek vallják magukat a spanyol rabok, hogy másik szárnyba kerüljenek

Nőnek vallják magukat a spanyol rabok, hogy másik szárnyba kerüljenek

Egyre több transz nemű rab lehet Spanyolországban. A büntetés-végrehajtási intézmények attól tartanak, hogy a férfi elítéltek közül egyre többen próbálják meg kihasználni a 16 éves kortól szabad nemváltást biztosító új transztörvényt, hogy átkerüljenek a lazábban őrzött női börtönökbe. A HírTV-t Spanyolországból Tóth Brigitta tudósította.
Orbán Viktor a Vatikánba utazott

Orbán Viktor a Vatikánba utazott

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Rómában lerótta kegyeletét Karl-Joseph Rauber bíboros-érsek, egykori budapesti apostoli nuncius ravatalánál - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!