2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Napi aktuális 10:30

Külföld

Lefejezte késsel kolléganőjét

Lefejezte késsel kolléganőjét egy harminc éves amerikai férfi, mert elbocsátották munkahelyéről.

A gyilkos előzőleg megpróbálta több kollégáját a muzulmán hitre téríteni egy élelmiszer-feldolgozó üzemben. Miután megtudta, hogy menesztik, levágta egy nála több mint húsz évvel idősebb nő fejét, majd többször megszúrt egy másik nőt. A vállalat ügyvezető igazgatója, aki egyben tartalékos seriffhelyettes, ezután rálőtt a támadóra, aki megsebesült és kórházba került. Ez volt az első ilyen merénylet az Egyesült Államokban azóta, hogy az Iszlám Állam nevű szervezet terrortámadások elkövetésére szólította fel Nyugaton élő híveit.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!