2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Külföld

Le se tartóztatták még, de a vádirat már kész van ellene

Sajtóinformációk szerint titokban már vádat emeltek a WikiLeaks alapítója, Julian Assange ellen az Egyesült Államokban.

  • Le se tartóztatták még, de a vádirat már kész van ellene

Egy helyettes államügyész hibás dokumentumot nyújtott be a virginiai szövetségi bíróságnak, amelyben említést tesz az Assange elleni augusztusi vádemelésről. Ennek mindaddig titokban kellett volna maradnia, amíg nem tartóztatják le a vádlottat. Az Assange-ügyben már Donald Trump hivatalba lépése óta nyomozás zajlik. A WikiLeaks alapítóját amiatt akarják felelősségre vonni az amerikai hatóságok, hogy az elmúlt nyolc évben nagy mennyiségű bizalmas és titkos kormányzati és diplomáciai dokumentumot jelentetett meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!