2023. 01. 28. Szombat Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Célpont 13:05

Külföld

Látványosan romlott a közbiztonság Svédországban

  • Látványosan romlott a közbiztonság Svédországban

Látványosan romlott a közbiztonság Svédországban a migránsválság kezdete óta. A bevándorláspárti baloldali kormány – a többi európai országtól eltérően – azon állampolgárai után sem nyomoz, akik csatlakoztak az Iszlám Állam terrorszervezethez. A nők ellen elkövetett erőszakos cselekmények tekintetében pedig Svédország harmadik világbeli országokat is messze megelőz. Emellett nőtt a gyilkosságok száma Stockholm külvárosi migránsnegyedeiben, ahová a hatóságok sok esetben bemenni sem mernek. Ennek eredményeként a bevándorlásellenes Svéd Demokrata Párt a vártnál is jobb eredményt érhet el a májusi európai parlamenti választáson.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!