2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Bayer show 21:15

Külföld

Láthatjuk Zaporizzsjai atomerőművet ért csapás pontos helyét + videó

A létesítmény hatodik reaktorának kupoláját érte találat, de az objektumban nem keletkezett jelentős kár. Kijev és Moszkva egymást vádolja. A Nemzetközi Atomenergia-ügynökség főigazgatója arra figyelmeztetett, hogy a hasonló incidensek jelentősen növelik egy atomkatasztrófa esélyét.

  • Láthatjuk Zaporizzsjai atomerőművet ért csapás pontos helyét + videó

Törmelékek és megrongálódott vezetékek. Így néz ki a Zaporizzsjai atomerőmű. Az objektumot vasárnap újra támadás érte. Az orosz ellenőrzés alatt lévő nukleáris létesítmény vezetése közölte: drónnal mértek csapást az ukránok. 

Ukrajna tagadja, hogy bármi köze is lenne a vasárnap ért zaporizzsjai atomerőmű támadásához, szerintük a létesítményt az oroszok támadták meg.

Oroszország ezt teljes mértékben elutasítja. A Kreml szerint az ukránok két katonai akciót hajtottak végre Európa legnagyobb nukleáris létesítménye ellen.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!