2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 07:55

Külföld

Lakónegyedre zuhant egy repülőgép Teheránban

Az áldozatok számáról nincsenek megbízható értesülések. Vannak túlélői is a balesetnek.

A BBC szerint a gépen tartózkodó 48 ember közül senki nem élte túl a balesetet, más források 39 halottról számolnak be. A tragédia a helyi reptértől öt kilométerre történt. A pilóta már a felszállópályán elvesztette uralmát a jármű fölött, a gép törzse nekiütődött a betonnak, de sikerült felemelkednie, néhány perccel később aztán a földbe csapódott. A perzsa államban gyakoriak a légi balesetek, a repülők egy részét még az 1979-es iszlám forradalom előtt vásárolta Teherán.

Az első hírekkel ellentétben vannak túlélői az iráni repülőszerencsétlenségnek. A gép a főváros, Teherán egyik lakónegyedőre zuhant, 48-an utaztak rajta, közülük öten-hatan menekülhettek meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Számított rá, hogy végül a Momentum és a DK is támogatja Karácsony Gergelyt?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!