2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Központi és regionális szinten is ellehetetlenítik a magyar kisebbséget Ukrajnában

Hiába szeretne csatlakozni az Európai Unióhoz Ukrajna, az ország semmilyen szempontból sem felel meg a Közösség által elvárt szabályoknak és szabványoknak - hívta fel a figyelmet Kosztur András.

  • Központi és regionális szinten is ellehetetlenítik a magyar kisebbséget Ukrajnában

A XXI. Század Intézet vezető kutatója azt is hozzátette, hogy Kijev rendszerszinten szűkíti a kisebbségek, köztük a kárpátaljai magyarok jogait. Sőt, regionális szinten is azon munkálkodnak a szélsőséges ukrán erők, hogy a határon túli magyarokat és érdekeiket ellehetetlenítsék.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!