2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Középpontban a jogállamiság, a világjárvány és az EU-Kína közötti kapcsolat ügye

A jogállamiság, a pénzügyi alap, a koronavírus és az EU és Kína közötti kapcsolatok ügye is napirenden lesz az uniós csúcstalálkozó két napján Brüsszelben. Emellett az állam és a kormányfők vitát folytatnak az egységes európai uniós piac lehetőségeiről, az iparpolitika továbbfejlesztéséről és a legújabb digitális fejlesztésekről is. A kétnapos tanácskozáson hazánkat Orbán Viktor miniszterelnök képviseli. A kormányfő azt mondta: Brüsszelben megvédi a magyarok érdekeit, mert Magyarországnak működnie kell. Az uniós vezetők tegnap úgy döntöttek, hogy büntető intézkedéseket vezetnek be Fehéroroszországgal szemben.

  • Középpontban a jogállamiság, a világjárvány és az EU-Kína közötti kapcsolat ügye

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ekkora árra senki sem számított + videó

Ekkora árra senki sem számított + videó

Halálos áldozatai is vannak a heves esőzéseknek világszerte. Irán, több arab állam és Oroszország is komoly áradásokkal küzd. Ezrek voltak kénytelenek elhagyni lakóhelyüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!