2024. 07. 21. Vasárnap Dániel, Daniella napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Célpont 18:05

Külföld

Közel tucatnyi halott Tuniszban

A szemtanúk hatalmas detonációról számoltak be, majd a rendőrség kordonokkal zárta le a környéket. 9-en sérültek meg, köztük 8 rendőr. A belügyminisztérium terror-támadásként kezeli az ügyet, egyelőre semmilyen szervezet nem vállalt felelősséget.

  • Közel tucatnyi halott Tuniszban

Egy 30 éves nő robantotta fel magát tunézia fővárosában. Kilenc embert sebesített meg köztük 8 rendőrt. A francia nagykövetség mellett a városi színházat kordonozták épp körbe.

Egy nő a rendőrautó mögé ment és felrobbantotta magát. Nyolc rendőr és egy járókelő megsérült, szerencsére senkinek sincs komoly baja – mondta Wassim Mahmoudi, a rendőrszakszervezet főtitkára.

A merénylő eddig ismeretlen volt a hatóságok számára, nincs tudomásuk arról, hogy kapcsolatban állt szélsőséges szervezetekkel. A belügyminisztérium terrortámadásként kezeli a merényletet, de eddig semmilyen szervezet nem vállalt felelősséget. Tunéziában 2015 óta a legmagasabb terrorkészültség van. Akkor három terrortámadás is megrázta az országot. Az észak afrikai országban a turizmus épp kezdett újra életjeleket adni a 2015-ös terrortámadás után, az újabb merénylet ismét elriaszthatja a turistákat.

Hallottam a robbanást, egy lány felrobbantotta magát, szörnyű hangos volt, közel a színházhoz - mondta Kamel Briki kereskedő. A forgalmas úton a boltok a kordon miatt épp zárva voltak, a belügyminisztérium szerint a rendőrök voltak a támadás célpontjai. A terrorkészültséget épp most hosszabbították meg november 6-ig.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Több támadás is történt az elmúlt héten Párizsban + videó

Több támadás is történt az elmúlt héten Párizsban + videó

Támadások árnyékolják be a közelgő nyári olimpia megnyitóját. Párizs már teljes készültségben van. Az elmúlt időszakban több merénylet is történt a francia fővárosban. A nehéz körülmények ellenére, azonban emberek százezrei várják az öt karikás játékokat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb dróntámadás érte Kijevet, azonnal üzent Volodimir Zelenszkij

Újabb dróntámadás érte Kijevet, azonnal üzent Volodimir Zelenszkij

Ukrajnának nagy hatótávolságú fegyverekre van szüksége, hogy megvédje városait és a frontvonalon harcoló csapatait az orosz lövedékektől és drónoktól - jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnap, miután az éjszaka folyamán újabb átfogó dróntámadás érte Kijevet és több ukrán régiót.
Egyre kezelhetetlenebbek a migránsbűnözők Olaszországban + videó

Egyre kezelhetetlenebbek a migránsbűnözők Olaszországban + videó

Egyre nagyobb kihívást jelent a közrend biztosítása Olaszországban az illegális bevándorló miatt. Sajtóinformációk szerint különböző nemzetiségű migránscsoportok számolnak le egymással a nyílt utcán. A konfliktus kiváltó oka általában a kábítószer-kereskedelem.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!