2024. 10. 22. Kedd Előd napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

4 nap - Kádár János árulása 03:00

Külföld

Közel tucatnyi halott Tuniszban

A szemtanúk hatalmas detonációról számoltak be, majd a rendőrség kordonokkal zárta le a környéket. 9-en sérültek meg, köztük 8 rendőr. A belügyminisztérium terror-támadásként kezeli az ügyet, egyelőre semmilyen szervezet nem vállalt felelősséget.

  • Közel tucatnyi halott Tuniszban

Egy 30 éves nő robantotta fel magát tunézia fővárosában. Kilenc embert sebesített meg köztük 8 rendőrt. A francia nagykövetség mellett a városi színházat kordonozták épp körbe.

Egy nő a rendőrautó mögé ment és felrobbantotta magát. Nyolc rendőr és egy járókelő megsérült, szerencsére senkinek sincs komoly baja – mondta Wassim Mahmoudi, a rendőrszakszervezet főtitkára.

A merénylő eddig ismeretlen volt a hatóságok számára, nincs tudomásuk arról, hogy kapcsolatban állt szélsőséges szervezetekkel. A belügyminisztérium terrortámadásként kezeli a merényletet, de eddig semmilyen szervezet nem vállalt felelősséget. Tunéziában 2015 óta a legmagasabb terrorkészültség van. Akkor három terrortámadás is megrázta az országot. Az észak afrikai országban a turizmus épp kezdett újra életjeleket adni a 2015-ös terrortámadás után, az újabb merénylet ismét elriaszthatja a turistákat.

Hallottam a robbanást, egy lány felrobbantotta magát, szörnyű hangos volt, közel a színházhoz - mondta Kamel Briki kereskedő. A forgalmas úton a boltok a kordon miatt épp zárva voltak, a belügyminisztérium szerint a rendőrök voltak a támadás célpontjai. A terrorkészültséget épp most hosszabbították meg november 6-ig.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!