2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Külföld

Kovács Zoltán: Előrébb látunk, mint a nyugat-európai politikusok

„Ne nézzék politikailag vaknak se a magyar kormányt, se a magyar embereket” – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkár a kormány plakátkampányával megfogalmazott néppárti kritikákkal kapcsolatban a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

  • Kovács Zoltán: Előrébb látunk, mint a nyugat-európai politikusok

Orbán Viktor miniszterelnök a napokban úgy nyilatkozott, hogy hatalomátvételre készül az európai baloldal, és ezért támadják a Fideszt. „A vehemens reakcióknak azért sincs helyük, mert a tájékoztatási kampány a magyar embereknek szól, a magyar emberek érdeke irányítja” – vélekedett Kovács Zoltán.

„Talán fogalmazhatok úgy, hogy tapasztalataink alapján kicsit előrébb látunk, mint a nyugat-európai politikusok” – nyilatkozta a nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkár, aki hozzátette: a panaszok inkább a liberális, mint a konzervatív nyugat-európai pártoktól jönnek. Kovács Zoltán szerint attól, hogy egy párt a Fidesz kizárását kéri a néppártból, nem biztos, hogy minden tag véleményét tükrözi.

„Brüsszelnek nem érdeke, hogy a migráció a figyelem középpontjába kerüljön, mert az ő politikai érdekük mást kíván. Tessenek vitatkozni, ha nem értenek egyet velünk. Mi készek vagyunk, hogy a józan ész és a tények alapján lefolytassunk egy vitát. Ne nézzék politikailag vaknak se a magyar kormányt, se a magyar embereket!” – kérte az államtitkár.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!