2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

Kovács Zoltán a CNN-nek: Az oltás nem politikai kérdés

A koronavírus elleni oltás nem politikai kérdés - nyilatkozta Kovács Zoltán a CNN amerikai hírtelevíziónak adott interjújában.

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár elmondta: nyilvánvaló, hogy az uniós stratégia kudarcot vallott, Magyarország ezért is nyitott a kínai és az orosz vakcina felé.

Hozzátette: a brüsszeli bürokrácia képtelen volt gyors és azonnali döntéseket hozni, így legalább két hónappal lemaradtunk.

Kovács kiemelte: sok helyen alkalmazzák mindkét oltóanyagot és Magyarország bízik a tudósaiban, akik jóváhagyták ezeket az vakcinákat.

A politikus szerint a harmadik hullámmal szemben, amely jelenleg hazánkat is sújtja – az egyetlen megoldás az oltások felgyorsítása.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Sok a fertőzött, a Johnson-kormány mégsem tervez korlátozásokat

Egy nap alatt 50 ezer új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Nagy-Britanniában. 2021. október 19.

Romániában négy percenként hal meg egy beteg koronavírusban

Továbbra is súlyos a járványhelyzet Romániában. 2021. október 19.

Mateusz Morawiecki: Lengyelország az Európai Unió része és az is marad

Nem engedhető meg, hogy az uniós intézmények ráerőltessék döntéseiket másokra jogi alap nélkül - elentette ki a lengyel miniszterelnök. 2021. október 19.

Legfrisebb híreink

Öten meghaltak egy balesetben

A tragédia az M1-esen, az autópálya Győr felé vezető oldalán történt Bábolnánál. A részletekről Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője számoltbe.

Emelkedett az alapkamat

A monetáris tanács a kamatemelési ciklust addig folytatja, ameddig az inflációs kilátások fenntartható módon a jegybanki célon stabilizálódnak, és az inflációs kockázatok a monetáris politika időhorizontján újra kiegyensúlyozottá válnak.

Harc az éhezés ellen

Tartós élelmiszereket gyűjtenek a Miskolci Egyetem hallgatói az Egyetemek harca az éhezés ellen című programban.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!