2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Korlátozná a migránsok egészségügyi ellátását Finnország

A jobboldali finn kormány paradigmaváltást ígért a migrációs politikában: egy új javaslat szerint jelentősen korlátoznák az illegális migránsok eddig teljeskörű orvosi ellátását. Szakértők szerint nem anyagi okai vannak a lépésnek, hanem egyértelműen szimbolikus az üzenete.

  • Korlátozná a migránsok egészségügyi ellátását Finnország

Dánia és Svédország után immár Finnország is beállt az illegális migráció elleni harcba. A nyáron megalakult jobboldali kormány paradigmaváltást ígért a bevándorlási politikában, azaz annak jelentős szigorítását kívánja véghezvinni.

Egyik első lépésként az országban tartózkodó illegális migránsok egészségügyi ellátását szándékoznak jelentősen korlátozni. 

Tudósításunk Finnországból:

Borítókép: Migránsok várakoznak a svéd-finn határon/AFP

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!