2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

Koporsókkal üzentek Macronnak

Az Eiffel-torony alkalmazottjai felfedeztek öt koporsót a torony lábánál szombat reggel – adta hírül a Le Figaro. A koporsókat francia zászlókkal takarták le, azokon „Ukrajnában megölt francia katonák” felirat volt olvasható. A koporsók üresek voltak.

  • Koporsókkal üzentek Macronnak
 

 

Az akciót végrehajtó három személyt – a koporsókat fuvarozó sofőrt és két társát, akik épp Berlinbe próbáltak utazni – őrizetbe vették. A Le Figaro információi szerint a három őrizetbe vett személy bolgár, ukrán és német. 

A morbid akcióval a három egyén feltehetőleg Macron erősen háborúpárti politikája ellen tiltakozott.

A teljes cikket a Mandiner.hu-n olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!