2023. 09. 24. Vasárnap Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Küldetés 23:25

Külföld

Kiskorú menekültként érkezett Franciaországba a terrorista

A Charlie Hebdón akart bosszút állni a párizsi késes támadás fő gyanúsítottja. Ezt a 18 éves pakisztáni férfi kihallgatása során közölte.

  • Kiskorú menekültként érkezett Franciaországba a terrorista

A tettes kiskorú migránsként, felnőtt kísérő nélkül érkezett Franciaországba. Péntek délelőtt húsbárddal esett neki egy férfinek és egy nőnek a Charlie Hebdo francia szatirikus hetilap volt párizsi szerkesztőségénél, mert a lap újra megjelentette a Mohamed-karikatúrákat.

A tettes azt hitte, hogy áldozatai a Charlie Hebdo lapnak dolgoznak. A lap azonban már más helyen működik, még a címe sem ismert és állandó rendőri védelem alatt áll. A két sebesült állapota súlyos, de nincsenek életveszélyben.

 

Kapcsolódó anyagok:

Fokozzák azoknak a párizsi helyszíneknek a védelmét, ahol iszlamista támadások voltak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!