2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Kirgiz válság - Az államfő rendkívüli állapotot hirdetett Biskekben

Rendkívüli állapotot hirdetett Biskek területén pénteken Szooronbaj Dzsejenbekov kirgiz elnök, és rendeletében arra utasította a hadsereg vezérkarát, hogy vezényeljen katonákat a fővárosba a rend fenntartására és a fegyveres összetűzések megakadályozására.

  • Kirgiz válság - Az államfő rendkívüli állapotot hirdetett Biskekben

A rendkívüli állapot péntek este nyolc órától október 21. reggel nyolc óráig tart.

Az államfő Almazbek Orozalijev helyettes belügyminiszter nevezte ki a főváros parancsnokává.

Lövések dördültek el Biskek központi terén tartott tüntetésen

Lövések dördültek el Biskek központi terén tartott tüntetés alatt pénteken - jelentették a helyszínről hírügynökségek. 

A TASZSZ tudósítója szerint két-három lövés dördült a főváros központi Ala-Too terén, ahol beszédet mondott az összegyűlt hívei előtt Almazbek Atambajev volt államfő. Percekkel a beszéd elhangzása után odaérkeztek Szadir Zsaparov ellenzéki vezető hívei, és azonnal lebontották a pódiumot, amelyről Atambajev beszélt. A Reuters szerint tüntetők összecsaptak, kövekkel és üvegpalackokkal hajigálják egymást.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!