2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Külföld

Kigyulladt egy tizennégy emeletes lakóház Spanyolországban + videó

Legalább négyen meghaltak és többen megsérültek, miután tűz ütött ki egy 14 emeletes lakóházban a spanyolországi Valenciában. 19 embert még keresnek.

  • Kigyulladt egy tizennégy emeletes lakóház Spanyolországban + videó

Sajtóhírek szerint a lángok az ötödik emeleten csaptak fel, alig negyedóra alatt a homlokzaton végighaladva valósággal elnyelték a házat, majd a tűz átterjedt egy szomszédos épületre is.

 

Az első vizsgálat szerint a lángok nem csupán az erős szél, hanem valamilyen gyúlékony anyag miatt terjedtek villámgyorsan. Valószínűleg ez az oka, hogy a több mint 20 tűzoltóegység csak nagyon nehezen tudta megfékezni a lángokat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!