2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Külföld

Kigyulladt egy járványkórház Irakban, sokan életüket vesztették

Több mint 50-en vesztették életüket, miután kigyulladt Irakban egy koronavírus-fertőzötteket ellátó kórház. A tragédia az ország déli részén fekvő Nasszírija városában történt. A sérültek száma meghaladja a 70-et, többen válságos állapotban vannak. A lángoló épületből 16 beteget épségben ki tudtak menekíteni, emellett számos megégett holttestet is kihoztak. Az elhunytak között 2 egészségügyi dolgozó is van. Bagdad szerint az áldozatok száma vélhetően emelkedni fog, több pácienst ugyanis nem találtak meg.

  • Kigyulladt egy járványkórház Irakban, sokan életüket vesztették

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!