2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Külföld

Kidobta az ablakon áldozata fejét egy francia férfi

Lefejezett egy hajléktalant egy francia férfi, majd áldozata fejét egy dobozban az utcára dobta. A dél-franciaországi Toulonban élő volt haditengerész vasárnap nap fogadott be két embert a lakásába, majd vélhetően összevesztek valamin. A dobozba rejtett fejet hétfőn délután találták meg a járókelők, akik riasztották a rendőrséget. A kommandósok őrizetbe vették a 45 éves tettest. A másik hajléktalant egyelőre keresik. Toulon város polgármestere a legszélsőségesebb emberi őrültségnek nevezte a barbár tettet, aminek indítékai egyelőre ismeretlenek.

  • Kidobta az ablakon áldozata fejét egy francia férfi

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!