2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Budapest retró 2.

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Kiderült, mitől félnek Sorosék az európai választásokkal kapcsolatban + videó

Facebook-oldalán tett közzé egy videót a Fidesz, amelyben Varga Judit egykori igazságügy-miniszter elmondja mi szerepel a Soros Györgyhöz köthető European Council on Foreign Lations héten kiadott átfogó közvélemény-kutatásában. Röviden így lehet összegezni: jobboldali fordulat várható az Európai Parlamentben.

  • Kiderült, mitől félnek Sorosék az európai választásokkal kapcsolatban + videó

A sorosisták most aggódnak, hogy bizonyos politikák lassulni fognak az unióban, mert azokat a jobboldal újra fogja gondolni. Ilyen például az erőszakos zöldítés a mezőgazdaságban, ami miatt most Európa-szerte tüntetnek a gazdák. Emellett a függetlennek tűnő kutatók attól is tartanak, hogy az Ukrajnának szánt támogatás és Ukrajna uniós csatlakozási folyamata lelassul. Tehát attól félnek, hogy egyre többen fogják lassan kiszámolni, valójában mindez mennyibe kerülne az európai embereknek.

– mondta a videóban Varga Judit egykori igazságügy-miniszter, majd hozzátette, ezek a csoportok attól is tartanak, hogy a baloldal által indított jogállamisági eljárások megakadnak. 

A dokumentum végkövetkeztetése szerint a júniusi szavazás eredménye olyan lavinát indíthat el bizonyos országokban, amely a szuverenista pártok folyamatos előretöréséhez vezethet majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint van olyan uniós vezető, aki a békében érdekelt?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!