2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Külföld

Kicsoda Biden háborúpárti embere, akit Magyarországra küldött?

A háborúpárti amerikai nagykövet, David Pressman és a magyarországi baloldal erősítésére váratlanul megjelent Budapesten Jason Crow demokrata képviselő. Feladata az, hogy minél nagyobb nyomást próbáljon a magyar kormányra helyezni annak érdekében, hogy hazánk is csatlakozzon a háborúhoz, és megszavazzon minden fegyverszállítást és értelmetlen szankciót. Az Origo egy külön cikket szentelt a háborúpárti "héják" egyik legismertebb képviselőjének bemutatására.

  • Kicsoda Biden háborúpárti embere, akit Magyarországra küldött?

A portál arról ír, hogy a háborúpárti amerikai nagykövet, David Pressman és a magyarországi baloldal erősítésére váratlanul Budapestre érkezett Jason Crow demokrata kongresszusi képviselő. Feladata nem más, mint hogy a fent említett „csapattal" együttműködve

MINÉL NAGYOBB NYOMÁST HELYEZZENEK A MAGYAR KORMÁNYRA ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY HAZÁNK CSATLAKOZZON A HÁBORÚT ÉS A GAZDASÁGI VÁLSÁGOT ELMÉLYÍTŐ, A BÉKETÁRGYALÁSOKTÓL ELZÁRKÓZÓ, FEGYVER- ÉS HÁBORÚPÁRTI NYUGATI FŐSODORHOZ.

Miközben Crow tevékenysége azért is elképesztő, mert

NEM EGY ESETBEN ADTA BIZONYÍTÉKÁT NEVETSÉGES TUDATLANSÁGÁNAK IS, MÉGHOZZÁ ÉPPEN A HÁBORÚVAL KAPCSOLATBAN

– írja az Origo.

A feladat: Magyarországot belerángatni a háborúba

Egyre nyilvánvalóbb, hogy közös célért munkálkodik David Pressman amerikai nagykövet és a hazai baloldal „vezérkara", különösen Gyurcsány Ferenc felesége. Gyurcsánynét a minap berendelte magához Pressman, és – micsoda véletlen – a találkozón váratlanul tiszteletét tette Jason Crow, a háborúpárti demokrata képviselő. Aztán később kiderült: Donáth Annát is magához rendelte Crow.

A meglepetésvendég feladata, eddigi tevékenységével összhangban egyértelmű:

A HAZAI BALOLDALT ESZKÖZÜL HASZNÁLVA, NYOMÁST GYAKOROLNI A MAGYAR KORMÁNYZATRA ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY HAGYJON FEL BÉKEPÁRTI ÁLLÁSPONTJÁVAL ÉS CSATLAKOZZON AHHOZ A NYUGATI TÖREKVÉSHEZ, MELYBEN TOVÁBBI FEGYVEREKKEL LÁTJÁK EL UKRAJNÁT, EZZEL MÉLYÍTVE A VÁLSÁGOT,

elnyújtva a háborút, és még súlyosabb gazdasági válságba sodorva Európát.

A teljes cikket az Origo.hu olvashatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

A brit uralkodó szerint Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és stábja annak ellenére is emelt fővel térhet haza a németországi Európa-bajnokságról, hogy a csapat a vasárnap esti berlini döntőben 2-1 arányban vereséget szenvedett Spanyolországtól.
Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!