2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Külföld

Kiállt Orbán Viktor mellett és keményen beszólt Von der Leyennek a nyugati pártelnök

Santiago Abascal, a spanyolországi VOX párt elnöke vasárnapi EP-választási kampánybeszédében büszkén kiállt Orbán Viktor mellett, s egyben leszögezte, hogy politikai okokból támadják hazánkat a brüsszeli politikusok.

  • Kiállt Orbán Viktor mellett és keményen beszólt Von der Leyennek a nyugati pártelnök

„Miért sértegetik a magyar szövetségesünket, Orbán Viktort? Egyértelmű: mert megvédi a határokat, mert nem fogad el egyetlen kvótányi illegális bevándorlót se” – kezdte meg beszédében a magyar kormány méltatását Abascal. Mint kifejtette, a magyar kormány nem enged be egyetlen lobbicsoportot sem az iskolákba, „hogy megrontsák a gyerekeket”, sőt, jó példaként megemlítette a gyermekvédelmi népszavazást is, amin szerinte a magyar emberek hallatták hangjukat.

Leszögezte, „az Európai Bizottság Von der Leyennel és a rabszolgáival, Feijóóval és Sánchezzel [Alberto Núñez Feijóo a spanyol Néppárt elnöke, Pedro Sánchez pedig Spanyolország szocialista miniszterelnöke – a szerk.] 

azért kriminalizálja Magyarországot, mert egy szuverén ország, amely megvédi a határait, a szuverenitását, és megvédi gyermekei ártatlanságát”

 – tette hozzá a VOX párt elnöke. 

Abascal spanyol nyelvű beszédét angol felirattal itt lehet megtekinteni:

A teljes cikket a Mandiner.hu-n olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpontban a Turul-szobor + videó

Célpontban a Turul-szobor + videó

Újra a magyarság egyik jelképének esett neki a baloldal. A Kétfarkú Kutya Párt elnöke, a főváros XII. kerületének megválasztott leendő polgármestere, Kovács Gergely eltávolítaná a Turul-szobrot Hegyvidékről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!