2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Külföld

Kiállt a magyar pedofiltörvény mellett egy amerikai újságíró

Rod Dreher, az American Conservative folyóirat weboldalán azt írta: Ilyen az, amikor egy valóban családbarát, konzervatív kormány rendeleteket hoz. Az újságíró szerint ha a magyar szavazók ismernék mindazt a propagandát, amellyel az amerikai gyermekeket célozzák meg, egy emberként állnának a törvény mellett. A Nickelodeon gyerekcsatorna például a Pride hónap alkalmából külön műsort készített, hogy megismertesse a gyerekekkel az LMBTQ közösséget. Két apukával és két anyukával, bi- és pánszexuális szülőkkel rendelkező családokat mutogat a kicsiknek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!