2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

Két és fél tonna kokaint foglaltak le

Több mint két és fél tonna kokaint foglaltak le a panamai hatóságok több akcióban, négy személyt őrizetbe vettek.

A legnagyobb fogás az egyik panamai szigeten volt, ahol majdnem hatszáz kilogramm kábítószert találtak, s négyszáz kilogramm kokainra bukkantak a kolumbiai határ közelében is. A hetek óta tartó razziában két hondurasi és két kolumbiai személyt őrizetbe vettek. A panamai hatóságok csak idén 16 tonna különböző kábítószert koboztak el a bűnözőktől.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Pénteken indul a Generali Gyerek Sziget

Pénteken indul a Generali Gyerek Sziget

Péntektől vasárnapig vásári forgatag, énekesek, zenészek, bohócok, artisták, mesteremberek várják a családokat reggel 10-től este 6-ig a Generali Gyerek Szigeten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!