2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Külföld

Két ember meghalt, egy gyermek megsebesült a Krími hídon

Egy "rendkívüli esemény" következtében megrongálódott a Krími híd, az Ukrajnában harcoló orosz csapatok kulcsfontosságú utánpótlási vonala, egy férfi és egy nő meghalt, lányuk megsérült - közölte hétfőn Vjacseszlav Gladkov, az oroszországi Belgorod megye kormányzója a Telegramon.

  • Két ember meghalt, egy gyermek megsebesült a Krími hídon

A Reuters brit hírügynökség által közzétett videófelvétel tanúsága szerint a hídon leállt a forgalom.

Szergej Akszjonov, az Ukrajnától elcsatolt Krím Moszkva által beiktatott vezetője arról számolt be, hogy a félszigetet az oroszországi Krasznodari területtel összekötő híd 145. pillérénél "vészhelyzet" keletkezett. További részletekkel nem szolgált.

Az orosz közlekedési minisztérium közlése szerint a Krím félszigethez közelebbi hídrészen az úttest megrongálódott, de a pillérek nem sérültek meg. Arról nem tájékoztatott a tárca, hogy mi okozta a károkat.

Oroszország 2014-ben csatolta el Ukrajnától a Krím félszigetet, amelyhez később hidat épített. A 19 kilométeres közúti és vasúti hidat 2022-ben ukrán támadás érte, amelynek során megrongálódott, de gyorsan helyreállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Véget ért a kampány, lezajlottak a választások. Az elemzők kielemezték az elemezni valót, szóval lassan beköszönt az úgynevezett uborkaszezon. A Célpontban most felidézzük a kampányidőszak legmeghökkentőbb, legfelháborítóbb, vagy éppen legviccesebb pillanatait.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!