2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Késsel támadtak a murmanszki régió kormányzójára Oroszországban

Késsel támadt az oroszországi murmanszki régió kormányzójára egy férfi csütörtök este Apatyiti városban egy lakossági fórum után.

  • Késsel támadtak a murmanszki régió kormányzójára Oroszországban

Az incidensben Andrej Csibisz hastáji sebesülést szenvedett, az orvosok egy egyórás műtét után súlyosnak, de stabilnak mondták az állapotát. A politikus éppen távozott a helyi kultúrpalotában megtartott lakossági találkozóról, amikor az eset történt. A támadót Csibisz testőre, az orosz nemzeti gárda egyik tagja a szolgálati fegyverével megsebesítette, majd a férfit őrizetbe vették.

Az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) a Telegram-csatornáján közölte, hogy a támadó, Andrej Bidanov 42 éves vasutas, apatyiti lakos, noha nem ismerte személyesen a kormányzót, ellenszenvet érzett iránta, és emiatt támadt rá.

Bidanov elmeorvosi nyilvántartásban nem szerepel. Ellene hivatali személy elleni emberölési kísérlet címén indult büntetőeljárás, amiért húsz évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Marine Le Pen kész együttműködni Giorgia Melonival + videó

Marine Le Pen kész együttműködni Giorgia Melonival + videó

Minden korábban mértnél nagyobb arányban, már 17 százalékkal vezet a Marine Le Pen nevével fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés Emmauel Macron elnök liberális pártja előtt Franciaországban. A Híradóban Lille-ből kapcsoltuk tudósítónkat, Zöldhegyi Katalint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Prágában üléseznek pénteken a NATO külügyminiszterei + videó

Prágában üléseznek pénteken a NATO külügyminiszterei + videó

Prágában találkoznak pénteken a NATO külügyminiszterei azért, hogy előkészítsék a júliusi washingtoni csúcsot. Feltehetően a 100 milliárd eurós ukrajnai alap kérdése, illetve Ukrajna csatlakozása is téma lesz. A Híradóban, a NATO brüsszeli központjából kapcsoltuk Bugnyár Zoltánt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!