2024. 09. 16. Hétfő Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Külföld

Kérdéses, milyen módon torolja meg Irán a Hamász vezetője elleni merényletet + videó

A biztonságpolitikai szakértő arról is beszélt, hogy a támadást nem feltétlenül mostanra időzíti Irán.

  • Kérdéses, milyen módon torolja meg Irán a Hamász vezetője elleni merényletet + videó

"Most a vér nagyon is célpont. Ez egy olyan stratégiai elem, amelyet ellenségeink célba akarnak venni, mert ez hatalmas hátrányt jelentene számunkra, ha nem tudnánk vért szolgáltatni az áldozatok számára. Ezért biztosítani akarjuk, hogy ebben az épületben védve legyen a hagyományos fegyverek, a vegyi fegyverek és a biológiai fegyverek ellen" - nyilatkozott a vérellátó szolgálat munkatársa.

Irán vélhetően átgondolja az Izrael elleni támadást - ezt állítják amerikai tisztviselők a Politico információi szerint. A Biden-kormányzat a napokban diplomáciai csatornákon keresztül igyekezett nyomást gyakorolni Iránra, hogy fontolja meg a zsidó állam elleni katonai megtorló akciót. A lapnak nyilatkozó források megjegyezték, hogy az Egyesült Államok nem számít közvetlen támadásra, bár a rezsim valamilyen módon mindenképpen reagálni fog a Hamász vezetője ellen végrehajtott merényletre. A hír TV-nek nyilatkozó biztonságpolitikai szakértő is úgy vélekedik, a támadást nem feltétlenül mostanra időzíti Irán.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Simicskó István: Előbb-utóbb ebből káosz lesz + videó

Simicskó István: Előbb-utóbb ebből káosz lesz + videó

Jelenleg Németország megvédi a határait, azt csinálja, amit Magyarország 2015 óta tesz, ehhez képest az Európai Bizottság a nyáron kiszabott egy 200 millió eurós bírságot hazánkra, amelynek második felszólítása kedden fog lejárni. A témában vendégünk volt Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Matteo Salvini nemzetközi mozgósítást hirdetett

Matteo Salvini nemzetközi mozgósítást hirdetett

Nagyszabású nemzetközi mozgósítást hirdetett meg a biztonság, a gondolatszabadság, a nemzeti szuverenitás védelmében Matteo Salvini október 6-ra a lombardiai Pontidába azt követően, hogy egy migránsokat szállító hajó feltartóztatása miatt az olasz ügyészség hat év börtönbüntetést kért rá - közölte a Liga párt hétfőn.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!