2022. 09. 29. Csütörtök Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

A magyar korridor (Varsó 1944)

Következik:

Vezércikk 03:00

Külföld

Katolikusokra támadtak rá szélsőbaloldaliak Párizsban

„Halál a fasisztákra!” felkiáltással támadtak rá katolikus felvonulókra szélsőbaloldaliak Párizsban. A felvonulást az 1871-es párizsi kommün idején vértanúhalált halt Georges Darboy érsek emlékére szervezte a katolikus egyház. A kommunizmust éltető, arcukat maszkkal eltakaró fiatalok előbb palackokkal és kövekkel dobálták, majd ököllel támadtak rá a felvonulókra; két gyermeket könnyebb, egy felnőtt súlyosabb sérüléseket szenvedett. A hatóságok mindössze egyetlen rendőrrel biztosították a helyszínt, aki nem tudta megfékezni a támadókat. A belügyminiszter elítélte az atrocitást.

  • Katolikusokra támadtak rá szélsőbaloldaliak Párizsban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!