2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Külföld

Kárpátaljai magyarok arra kérik Márki-Zay Pétert, hogy ne sodorja veszélybe őket

Arra kérik a kárpátaljai magyarok Márki-Zay Pétert, hogy ne sodorja veszélybe őket felelőtlen kijelentéseivel. Benkő Zsolt, Hódmezővásárhely fideszes önkormányzati képviselője osztotta meg közösségi oldalán egy kárpátaljai magyar barátja üzenetét, aki szerint Márki-Zay Péter kijelentései – az, hogy Orbán Viktort teszi felelőssé a háborúért – a kárpátaljai magyarok életét veszélyeztetik. Már meg is jelentek a magyarok megölésére felhívó plakátok, és – ahogy a képviselő barátja fogalmaz – „ha ez így megy tovább, nem marad a Jóistennek magyarja Kárpátalján”

  • Kárpátaljai magyarok arra kérik Márki-Zay Pétert, hogy ne sodorja veszélybe őket

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!