2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Külföld

Júniustól megkezdik az oltást Szlovákiában a Szputnyik v vakcinával

Júniustól megkezdik az oltást a Szputnyik V vakcinával Szlovákiában - jelentette be a szlovák egészségügyi miniszter. A tárcavezető elmondta: Moszkva megadta a jóváhagyást az oltóanyag használatára, ezért vélhetően már júniusban bevezethetik azt az oltási programba. A politikus hozzátette: a Magyarország által elvégzett vizsgálati eredmények az oltóanyaggal kapcsolatban elégségesek, és szlovák gyógyszerfelügyeletnek sem volt fenntartása, így már csak a logisztikai feladatokat kell megoldani. Északi szomszédunknál jelenleg 200 ezer adag Szputnyik V vakcina van, de további oltóanyag érkezik majd, a pozsonyi kormány ugyanis 2 millió adagot rendelt belőle.

  • Júniustól megkezdik az oltást Szlovákiában a Szputnyik v vakcinával

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!