2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Külföld

Jön a Putyin-interjú Tucker Carlsontól + videó

Az amerikai Fox News televíziós hálózat korábbi műsorvezetője már néhány napja Moszkvában tartózkodik, és már több találgatás is felmerült arról, hogy lehetősége nyílhat arra, hogy interjút készítsen Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Ezen információ most  ő maga is megerősítette az X közösségi platformon.

  • Jön a Putyin-interjú Tucker Carlsontól + videó

Moszkvában vagyunk ma, hogy interjút készítsünk Vlagyimir Putyin orosz elnökkel – jelentette ki a Magyar Nemzet beszámolója szerint az oldalára feltöltött videóban, amelyben azt is elmondta, hogy az motiválta, hogy leüljön Putyinnal, mert „az angol nyelvű országok lakossága” rosszul informált az ukrajnai háborúról, „mert senki sem mondta el nekik az igazságot”.

Az amerikai sztárújságíró szerint a nyugati média félrevezeti olvasóit.

„A médiumaik korruptak. Hazudnak az olvasóiknak és nézőiknek, és ezt többnyire mulasztással teszik” – tette hozzá Carlson. Kiemelte:

Nem azért vagyunk itt, mert szeretjük Vlagyimir Putyint. Azért vagyunk itt, mert szeretjük az Egyesült Államokat, és azt akarjuk, hogy virágzó és szabad maradjon.

Carlson azt is megjegyezte, Volodimir Zelenszkij ukrán elnöktől is kértek interjút. Vlagyimir Putyin orosz elnök egyébként utoljára közel három éve adott interjút az amerikai médiának. 

Fotó: Tucker Carlson amerikai televíziós személyiség és konzervatív kommentátor, MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!