2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Jogi szakértők szerint sérült az uniós jog

Nem volt tisztességes Hernádi Zsolt bírósági tárgyalása Zágrábban, egy friss jelentés szerint. Az eljárás menetének ellenőrzésére felkért jogászok úgy nyilatkoztak: a MOL és a volt horvát miniszterelnök elleni per megsértette az EU tisztességes tárgyalásra vonatkozó normáit. A Zágrábi Megyei Bíróság elsőfokon bűnösnek mondta ki Hernádi Zsoltot, a volt horvát miniszterelnök, Ivo Sanader megvesztegetésében. A független megfigyelők szerint a horvát államügyészek elfogultsággal vádolhatók, és megsértették a vádlottak tisztességes tárgyaláshoz való jogát.

  • Jogi szakértők szerint sérült az uniós jog

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!