2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Komment 06:00

Külföld

Joe Biden kiszivárgott üzenete: Ideje, hogy Trump kerüljön a célkeresztbe

Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég tudományos igazgatója az Origónak adott interjújában kifejtette, hogy a Donald Trump elleni merénylet mögött egyértelmű politikai indíték áll, különösen Trump békepárti álláspontja miatt. Szerinte ez a támadás világosan jelzi, hogy a békepárti politikusokat nemcsak szavakkal támadják, hanem fizikai erőszakkal is próbálják elhallgattatni. Lomnici úgy véli, hogy a Robert Fico elleni merénylet után a Trump ellen irányuló támadás is annak a jele, hogy a balliberális uszítás egyre agresszívebbé válik.

  • Joe Biden kiszivárgott üzenete: Ideje, hogy Trump kerüljön a célkeresztbe

Sokkoló merénylet történt a volt amerikai elnök, jelenlegi republikánus elnökjelölt ellen szombaton. Ön szerint szerepet játszhatott a Donald Trump elleni merénylet elkövetésében, hogy békepárti, és azt mondta, mielőbb véget vetne az ukrajnai háborúnak?

A Donald Trump elleni merénylet hátterében egyértelműen politikai indíték áll, különösen az ő békepárti álláspontja. Az eset, amely egy potenciális demokrata elnökjelöltként emlegetett kormányzó által vezetett államban,  Pennsylvaniában, egy kampányrendezvényen történt, nemcsak az amerikai politikai életet rázta meg, hanem világszerte felhívta a figyelmet arra, hogy milyen eszközökkel próbálják elhallgattatni a békepárti politikusokat. Trump, aki korábban azt ígérte, hogy ha újra megválasztják, 24 óra alatt véget vet az orosz-ukrán háborúnak, folyamatosan szembesült a háborúpárti erők ellenállásával. 

Ez az ígéret és a béketeremtés iránti elkötelezettsége olyan politikai ellenállást generált, amely végül fizikai támadásban csúcsosodott ki.

A volt elnököt a fülén érte a lövés, de szerencsére túlélte a támadást. Ez a támadás egyértelműen mutatja, hogy a békepárti politikusokat nemcsak verbálisan támadják, hanem fizikai erőszakkal is próbálják elhallgattatni.

A teljes cikket az Origo oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA!

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Öngyilkos merénylet történt Mogadishuban

Öngyilkos merénylet történt Mogadishuban

Legkevesebb 11 halálos áldozata van a szomáliai főváros, Mogadishu rendőrakadémiája egyik kávézójában végrehajtott öngyilkos merényletnek - közölte csütörtökön a helyi rendőrség.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!