2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Közelünkben a Kelet 03:00

Külföld

Joe Biden felhívta telefonon Benjamin Netanjahut + videó

Telefonon egyeztetett az Egyesült Államok elnöke Izrael miniszterelnökével. Sajtóértesülések szerint Joe Biden a gázai civilek védelmére szólította fel Benjamin Netanjahut, az esetleges tűzszünetre ugyanakkor nem tért ki.

  • Joe Biden felhívta telefonon Benjamin Netanjahut + videó

Irán közben tagadja azokat az amerikai vádakat, amelyek szerint Teherán "részt vesz" a jemeni lázadók kereskedelmi hajók elleni támadásaiban. Az amerikai hadi-tengerészet pedig megsemmisített négy, a Vörös-tenger déli részén lévő amerikai romboló felé tartó drónt. A parancsnokság szerint ezeket Jemen húszik ellenőrizte részéről lőttek ki.

A Hamász közben felszólította a Vöröskeresztet és a foglyok jogait védő csoportokat, hogy gyakoroljanak nyomást Izraelre, hogy "fedje fel" az izraeli erők által fogva tartott több száz palesztin sorsát, akiket a Gázai övezetben vettek őrizetbe.

Több tucat palesztin fegyveres halt meg egy izraeli légicsapásban - közölte a zsidó állam hadserege. A támadás következtében megsemmisült több közeli épület is, amelyeket úgyszintén a Hamász használt.

A haderő arról is beszámolt, hogy egy magas rangú Hamász parancsnokot is likvidáltak a Gázai övezet déli részén fekvő Rafahban.

Irán tagadja azokat az amerikai vádakat, amelyek szerint Teherán "részt vesz" a jemeni lázadók kereskedelmi hajók elleni támadásaiban, Irán azt állítja, hogy a csoport saját maga cselekszik.

Az Iránnal szövetséges jemeni húszi lázadók a Pentagon szerint több mint 100 drón- és rakétatámadást indítottak tíz kereskedelmi hajó ellen a Vörös-tengeren.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

A Vezércikk mai adásában többi között szó volt Clark tábornok a Soros-hálózatot leleplező rejtélyes videójáról, a baloldal 860 millió forintba kerülő kéretlen sms-eiről, Gyurcsány fenyegetőzéséről és a bővítéspárti magyar EU-elnökségről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb Biden került bajba

Újabb Biden került bajba

Az üzletemberként dolgozó James Bident a testvéréhez fűződő üzleti és pénzügyi kapcsolatairól kérdezték a képviselőház felügyeleti bizottságának tagjai.
Prőhle Gergely: Évek óta tart Németországban a migrációval kapcsolatos tipródás + videó

Prőhle Gergely: Évek óta tart Németországban a migrációval kapcsolatos tipródás + videó

Velkovics Vilmos vendége Prőhle Gergely, korábbi berlini nagykövet, az NKE intézet igazgatója volt, akivel többi között a következő témákat beszélték meg. A menedékkérők állami segélyezésének formájaként bevezetik Németországban a fizetési kártyát, a konzervatív ellenzék megtiltaná, hogy alkoholt és cigarettát lehessen vásárolni a kártyával, Komplett városrészeket vettek át a bevándorlók Berlinben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!