2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Külföld

Jeffrey Sachs: A koronavírus egy amerikai biológiai laboratóriumból származik

Amerikai laboratóriumból származhat a koronavírus. Erre a megállapításra jutott a tekintélyes brit orvosi folyóirat, a Lancet két éven át vizsgálódó bizottságának vezetője, az amerikai Jeffrey Sachs. Kacskovics Imre immunológus, egyetemi tanár szerint nincsenek egyértelmű bizonyítékok a koronavírus eredetének meghatározására.

  • Jeffrey Sachs: A koronavírus egy amerikai biológiai laboratóriumból származik

Váratlan helyről, váratlan személytől érkezett bejelentés a koronavírus eredetét illetően.

A tekintélyes brit orvosi folyóirat, a Lancet tényfeltáró bizottságot hozott létre. A testület elnökének Jeofrey Sachs neves amerikai közgazdászt kérték fel, aki két évnyi kutató munka után egy madridi konferencián összegezte a kutató-tényfeltáró munkát a járvány eredetéről.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!