2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A közvetítő 03:00

Külföld

Játékpisztoly okozott riadalmat Németországban

Lőfegyvernek látszó tárgy miatt riasztották a rendőrséget a németországi Trierben vasárnap, de kiderült, hogy csak játékpisztoly volt.

  • Játékpisztoly okozott riadalmat Németországban

A szemtanúk elmondása szerint az egyik helyi benzinkútnál láttak néhány embert, amint egy lőfegyvernek látszó tárgyat tartanak a kezükben, ezért riasztották a hatóságokat - közölte a helyi rendőrség.

A vizsgálat során kiderült, hogy amit a szemtanúk fegyvernek néztek, csupán játékpisztoly volt.

A rendőrök felszólítottak mindenkit, hogy különösen a közelgő ünnepi szezon miatt nyilvános helyeken tartózkodjanak a fegyverviseléstől, még akkor is, ha nem is igazi fegyverről van szó.

Egy játéklőfegyver vagy egy másolat könnyen összetéveszthető egy igazi fegyverrel, így az ilyen esetek pedig akár komolyabb rendőri intézkedéseket is maguk után vonhatnak, mert kétely esetén a rendőrség úgy fog eljárni, mintha valódi fegyver lenne - tette hozzá a rendőrség.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!