2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Külföld

Járványügyi és energetikai együttműködésről tárgyalt egymással Putyin és Kurz

Járványügyi és energetikai együttműködésről tárgyalt egymással az orosz elnök és az osztrák kancellár. Vlagyimir Putyin és Sebastian Kurz telefonos egyeztetésén a koronavírus elleni orosz vakcina európai alkalmazása is szóba került. A politikusok kifejezték szándékukat kétoldalú kapcsolataik normalizálására, emellett egyetértettek abban, hogy Oroszország és az európai országok közötti energetikai együttműködést tovább kell fejleszteni. Emellett hangsúlyozták eltökéltségüket a terrorizmus elleni harcban.

  • Járványügyi és energetikai együttműködésről tárgyalt egymással Putyin és Kurz

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!