2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Izrael megkövette Törökországot

Izrael bocsánatot kért Törökországtól a 2010-es gázai flottillaincidens miatt. Benjámin Netanjahu telefonon követte meg Recep Tayyip Erdogan török kormányfőt.

Az izraeli miniszterelnök kártérítési megállapodást ajánlott. Erdogan elfogadta a bocsánatkérést, a két vezető ezután megállapodott a kétoldalú kapcsolatok rendezésében, és abban is, hogy visszatér állomáshelyére Törökország izraeli és Izrael törökországi nagykövete.

3 évvel ezelőtt a zsidó állam katonái 9 török állampolgárt öltek meg, amikor feltartóztattak egy, a Gázai övezetbe tartó segélyszállító flottillát, Ankara ezután megszakította a diplomáciai kapcsolatot Jeruzsálemmel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Romániában is kimutatták az omikron változatot

Romániában is jelen van a koronavírus új, Afrika déli részén felfedezett omikron elnevezésű változata, miután Dél-Afrikából visszatért két betegnél mutatták ki a kórokozónak ezt a variánsát.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!