2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Külföld

Durva freudi elszólás a londoni palesztin-párti tüntetésen? + videó

El fog jönni a mi időnk, a mészárlásokat normalizálni kell a status quo részeként - jelentette ki Mohammed el-Kurd palesztin aktivista szombaton Londonban egy Izrael-ellenes tüntetésen - írja a Mandiner.

  • Durva freudi elszólás a londoni palesztin-párti tüntetésen? + videó

A lap beszámolója szerint a férfi beszédében először azt mondta, „az izraeli rezsim a valaha volt legszörnyűbb, legbrutálisabb bűnöket követi el Gázában”, majd azt mondta, hogy a cionizmust ki kell irtani. 

A felszólalásról felvétel is van: 

Mohammed el-Kurd később X-en volt kénytelen magyarázkodni, azt írta:

„Nyilvánvalóan nem vagyok idióta, sosem mondanék ilyet. Világosan arra gondoltam, hogy nem szabad normalizálnunk a mészárlásokat”,

majd hozzátette, hogy mindenki csak „szándékosan kiforgatta” a szavait.

Fotó: Palesztinokat támogató tüntetés Londonban 2024. január 13-án (Guy Smallman/Getty Images)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!