2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Külföld

Ittas fiatalok csaptak össze a rendőrökkel Lengyelországban egy szórakozóhelyen

Rendőrökkel csaptak össze bulizó fiatalok a lengyelországi Ribnyik városában. A járvány miatt a szórakozóhelyeknek zárva kell lenniük, de a sziléziai város egyik bártulajdonosa kinyitotta a sörözőjét. A hatóságok felszólítására a vendégek többsége elhagyta a klubot, de voltak, akik ellenálltak. A rendvédelmi erők ekkor könnygázt, gumibotot és gumilövedéket vetettek be ellenük, majd három embert őrizetbe vettek.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!