2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 22:55

Külföld

Iszlamista milícia foglalta el a főváros légterét

Fegyveresek foglalták el a líbiai főváros légterét.

A tripoli nemzetközi légikikötőt egy iszlamista milícia vette ellenőrzése alá, miután több hétig harcolt a rivális fegyveres csoportokkal. A Líbia Hajnala nevű szervezet az újonnan megválasztott líbiai parlamentet is illegitimnek nevezte. A törvényhozó testület elítélte a fegyveresek akcióját és engedélyt adott a hadseregnek a milícia elleni támadásokra. Az észak-afrikai országban Moammer Kadhafi hatalmának 2011-es megdöntése óta tartanak a harcok a fegyveres csoportok között. Az elmúlt hónapokban felerősödött összecsapásoknak már több száz áldozata van.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!