2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

Ismét Tóásóért emelt szót a külügy

Ismét Tóásó Előd szabadlábra helyezését kéri a magyar Külügyminisztérium. A tárca közleménye szerint Budapest az ENSZ és az Európai Unió illetékeseinek közbenjárását is kéri az ügyben.

A bolíviai terroristapernek Tóásó Előd mellett 38 vádlottja van. Ők a vád szerint összeesküvést szőttek a bolíviai elnök meggyilkolására. A helyi kommandósok 2009. április 16-án ütöttek rajta a feltételezett terrorista sejten, az akcióban életét vesztette a magyar állampolgársággal is rendelkező Rózsa-Flores Eduardo is, Tóásót pedig elfogták, és azóta is börtönben őrzik. Őt a bolíviai törvények értelmében már rég szabadon kellett volna engedni, mivel 36 hónapnál tovább senkit nem tarthatnak előzetes letartóztatásban. A magyar diplomácia már többször fellépett a magát ártatlannak valló férfi érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!