2023. 06. 03. Szombat Klotild napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Ismét megfenyegették szélsőséges ukránok a kárpátaljai magyar kisebbség tagjait

Újabb támadást intéztek ukrán nacionalisták a magyar ajkú lakosság ellen Kárpátalján. Több közösségi oldalra is felkerült az a videó, amelyen az látható, hogy egy fekete maszkot viselő férfi a Beregszász tábla mellett megfélemlíti a magyarokat.

  • Ismét megfenyegették szélsőséges ukránok a kárpátaljai magyar kisebbség tagjait

A képsorokhoz felirat is készült. Ezen az olvasható, hogy "ukrán földön éltek, tudjuk, hogy kik vagytok, magyarok. Azt is tudjuk, hol laktok és hol dolgoztok. Ahogy azt is, hova járnak iskolába gyerekeitek. Takarodjatok innen, amíg engedjük". A fenyegetés náci karlendítéssel zárul.

Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő szerint az ukrán hatóságok feladata lenne ezeket a személyeket vagy akik mögöttük állnak, elítélni. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!