2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 08:05

Külföld

Ismét Kurz lett az Osztrák Néppárt elnöke

Elsöprő többséggel másodszor is Sebastian Kurzot választotta elnökévé a konzervatív Osztrák Néppárt. A kancellár egyedüli induló volt a posztért. Beszédében 6 témát határozott meg. Ezek az adófizetők tehermentesítése, a munka világa, a gazdaság zöldítése, a digitalizáció, a környezetvédelem és a migráció. A bevándorlás kapcsán Kurz azt mondta, nem szabad újra elkövetni 2015 hibáit. Kijelentésével ő is csatlakozott azon uniós politikusok egyre népesebb táborához, akik belátták, hogy a korábbi menekült párti politika ma már nem folytatható.

  • Ismét Kurz lett az Osztrák Néppárt elnöke

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!