2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 04:00

Külföld

Iskolai mészárlás Kazanyban – újabb megrázó részletek

Hét diák és egy tanár vesztette életét egy iskolai tömegmészárlásban az oroszországi Kazanyban. A terrorlenes egységek őrizetbe vették az egyik elkövetőt, egy 19 éves fiút. Társát - aki túszokat szedett -megölték.

Orbán Viktor és Áder János is részvétét fejezte ki Oroszország elnökének a kazanyi iskolában kedden történt fegyveres támadás miatt. A miniszterelnök azt írta levelében: Magyarország kormánya és a magyar emberek nevében szeretné kifejezni részvétét és együttérzését ezekben a nehéz órákban. A köztársasági elnök pedig azt mondta: osztozunk fájdalmukban, együttérzünk a sebesültekkel, akárcsak a traumát átélt diákokkal és tanáraikkal is, akiknek mielőbbi teljes testi és lelki felgyógyulást kívánunk.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!