2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

Instagramon közzétett fotóikat tanulmányozva fosztott ki gazdag és híres milánóiakat egy betörőbanda

Instagramon közzétett fotóikat tanulmányozva fosztotta ki gazdag és híres milánóiak otthonait egy betörőbanda, amelynek tagjait "akrobata tolvajokként" emlegette az olasz sajtó, amiért rendkívül ügyesen mozogtak az épületek homlokzatán.

  • Instagramon közzétett fotóikat tanulmányozva fosztott ki gazdag és híres milánóiakat egy betörőbanda

A tolvajok alaposan elemezték a hírességek fotóit és a posztjaikban megjelölt helyszíneket, hogy megállapítsák, pontosan hol élnek ezek az emberek, várhatóan mikor lesznek távol és melyek azok a pontok, ahol be lehet jutni az otthonaikba - írja a BBC News.

A hatóságok közzétették a biztonsági kamerák felvételeit, amelyeken látható, ahogy az elkövetők felmásznak az épületeken.

A kifosztott hírességek között van Diletta Leotta televíziós műsorvezető és Achraf Hakimi focista is.

Az egyik gyanúsítottat januárban, további hármat ezen a héten vettek őrizetbe. A gyanúsítottak között van egy 17 éves is, akinek ügyét a fiatalkorúak bírósága fogja tárgyalni.

Az első betörés tavaly júniusban volt, amikor a banda nagyjából 150 ezer euró (54 millió forint) értékű tárgyat, köztük ékszereket, luxustáskákat és Rolex karórákat lopott el Leotta otthonából. Hat hónappal később, decemberben, ugyancsak az Instagramos módszert használva törtek be egy influenszer, Eleonora Incardona otthonába.

Az olasz sajtó szerint a tolvajok több tízezer euró értékű holmit loptak el, köztük táskákat, sálakat, öveket és fülbevalókat.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!