2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Indiában többen meghaltak és megsérültek, mert felborult egy óriásplakát

Tizenkét ember meghalt és legalább 60 megsérült, mert hétfőn egy óriásplakát kidőlt egy heves viharban Mumbaiban - közölték India nyugati pénzügyi fővárosának önkormányzati hatóságai.

  • Indiában többen meghaltak és megsérültek, mert felborult egy óriásplakát

Több tucat ember rekedt a tábla alatt, amely egy benzinkút közelében dőlt le a város keleti részén.

Gorav Csohan, a helyi katasztrófavédelem felügyelője az mondta, hogy nyolc halottat emeltek ki a romok alól. Hozzátette, további négy holttest maradványát kell még eltávolítani. A helyzet rendkívül veszélyes a benzinkút közelsége miatt.

Korábban az önkormányzat arról számolt be, hogy 60 embert mentettek ki és szállítottak kórházba.

A hirdetőtábla 70 méter széles és 50 méter magas volt, a bombayi rendőrség X-en közzétett üzenete szerint.

Csütörtökön Mumbaiban záporok és porviharok kísérte viharos időjárás pusztított, amely fákat döntött ki, súlyos áramkimaradásokat és fennakadásokat okozott a vasúti közlekedésben. Médiajelentések szerint a város nemzetközi repülőtérén felfüggesztették a járatokat, és legalább 15 gépet máshova irányítottak át.

Fotó: MTI/EPA/Divjakant Szolanki

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!