2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Túlélve Bolíviát

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Ilyen még nem volt

Sikeresen landolt az első kínai vadászgép az ország első repülőgép-hordozóján.

Az amerikai F–18-asokhoz hasonló harci gép rakétával, levegő-levegő és levegő-föld rakétákkal szerelhető fel. A Liaoning repülőgép-hordozó vázát Ukrajnától vették. Hadrendbe állítása óta legénysége több mint száz gyakorlatot hajtott végre vele. Sajtóértesülések szerint Kína jövőre elkészíti első saját építésű anyahajóját, és még 2020 előtt hadrendbe állítják az ázsiai ország első atommeghajtású repülőgép-hordozóját is. Ezzel a tervek szerint két évtizeden belül – az Egyesült Államokat lekörözve – a világ legkorszerűbb haditengerészete Kínának lesz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!