2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Ottó 22:30

Külföld

Ilaria Salis házi őrizetbe helyezése miatt ünnepelnek az olasz baloldali politikusok + videó

A jobboldal szerint az ügy előremenetele azt bizonyítja, hogy a magyar bírák nem politikai előítéletek alapján döntöttek. Vita alakult ki az Ilaria Salist az európai parlamenti választásokon indító baloldali párton belül is. A jelöltek közül ugyanis senki sem hajlandó visszalépni Salis javára.

  • Ilaria Salis házi őrizetbe helyezése miatt ünnepelnek az olasz baloldali politikusok + videó

Örömmel üdvözölte az olasz sajtó Ilari Salis házi őrizetbe helyezésének hírét, valamint azt, hogy bilincs nélkül jelenhetett meg a mai tárgyaláson. A baloldali politikusok megelégedésüknek adtak hangot. A jobboldalon azt hangsúlyozták, hogy a magyar bírák döntése azt igazolja, hogy nem politikai előítéletek mentén gondolkodik a magyar igazságszolgáltatás. Roberto Salis nehezményezte a házi őrizet helyszínének nyilvánosságra hozását. Úgy véli lánya nincs biztonságban, szélsőjobboldali támadások érhetik. Az olasz sajtó arról is beszámolt, hogy feszültség alakult ki az Ilariát jelölő párton belül, nincs összefogás Salis érdekében. Massimigliano Smeriglio ugyanis felkérte a Zöldek és Olasz Baloldal szövetsége színeiben induló parlamenti képviselőket Ignazio Marinot és Leoluca Orlandit, hogy ha a szükség úgy kívánja, akkor lépjenek vissz Salis javára. Felszólítása azonban süket fülekre lelt a párton belüli jelöltek között. Ilaria kudarca kétségtelenül igen kellemetlen lenne a párt vezetősége számára, miután egy börtönben ülő személy kiszabadítása miatt szállt harcba. A jelöltek azonban úgy válaszoltak, aki több szavazatot szerez meg, az megy Brüsszelbe. Ők egész biztosan nem hajlandók Ilaria miatt lemondani politikai karrierjükről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Mélységes felháborodását fejezte ki Bayer Zsolt a Bayer show-ban az Európai Unió Bírósága azon döntése ellen, amely szerint Magyarországnak 200 millió eurós átalányösszeget és naponta további 1 millió euró büntetést kell fizetnie az uniós menekültügyi szabályok megsértése miatt.
Kósa Lajos: Ezt is túl fogjuk élni + videó

Kósa Lajos: Ezt is túl fogjuk élni + videó

Az Európai Unió Bírósága arra kötelezte Magyarországot, hogy fizessen 200 millió euró átalányösszeget és a késedelem minden egyes napjára 1 millió eurós kényszerítő bírságot amiatt, mert nem teljesítette az egyik, menekültügyben hozott ítéletét. Hogy mit gondol a rekord összegű bírságról Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, kiderül a Bayer show-ból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!