2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Interpellációk 15:30

Külföld

Íjjal és nyíllal gyilkolt egy ámokfutó Norvégiában

Őrizetbe vettek egy férfit a norvég rendőrök Kongsbergben, aki öt embert megölt egy íjjal, kettőt pedig megsebebesített, köztük egy szolgálaton kívüli rendőrt is. A hatóságok szerint az ámokfutónak nem volt tettestársa, egyedül gyilkolt. A támadás tegnap, nem sokkal este 6 óra után történt. Egyelőre vizsgálják, hogy terrortámadás történt-e. A skandináv ország déli részén elkövetett támadás az egyik legvéresebb akció Norvégia történetében.

  • Íjjal és nyíllal gyilkolt egy ámokfutó Norvégiában

A férfi iszlám terrorszervezettel volt kapcsolatban és nem volt ismeretlen a hatóságok számára. A skandináv ország déli részén elkövetett támadás az egyik legvéresebb akció Norvégia történetében. Svédországból Bugnyár Zoltán tudósított.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

A magyar diplomácia mozgástere is kiszélesedhet

A magyar diplomácia mozgástere is kiszélesedhet

Az olaszországi hatalomváltás csupán első fokozata zárult le a választással, most sok múlik azon, hogy kit kér fel kormányalakításra Sergio Mattarella elnök. Ezt Rosonczy-Kovács Mihály Olaszország szakértő közölte a HírTV-vel.
Így értékelték az olasz jobboldal győzelmét Brüsszelben

Így értékelték az olasz jobboldal győzelmét Brüsszelben

Nagy visszhangot váltott ki, hogy az Európai Bizottság elnöke múlt héten, az olasz választási kampány hajrájában egy esetleges jogállamisági eljárást lebegtetett meg az új római kormány ellen. Ursula von der Leyen Lengyelországgal és Magyarországgal példálózott. Brüsszelben van tudósítónk, Zöldhegyi Katalin.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!